Podcastul apreciat de Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova

La data de 27 Ianuarie 2023 a avut loc Gala de Premiere a concursului ,,Promotorii Democrației – Educație prin film”. Suntem încântați să împărtășim cu voi nu doar rezultatele,dar și emoțiile trăite.
Vineri organizatorii și finaliștii au celebrat implicarea civică și democrația. În cadrul evenimentului au fost prezentate cele 15 istorii prin intermediul interviurilor filmate, ce vor servi drept sursă de inspirare pentru scenariul de film educațional. De asemenea, la eveniment a fost prezentă Adriana Babin ce a delectat publicul cu melodii la nai accentuând spiritul patriotic.
Dacă vreți să aflați mai multe despre cum a decurs Gala, accesați link-ul de mai jos.
Implicarea face diferența, așa că nu ezitați să luptați pentru o societate dezvoltată, iar pentru mai multă motivație și inspirație fiți alături de noi să descoperiți și voi care sunt cele 15 istorii despre democrația în acțiune.

Mereu am fost pasionată de scriere, prezentare și microfon. Actualmente sunt doctor în istorie, cercetător științific superior în cadrul Institutului de Istorie, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.
Sunt autoare a peste 35 de articole științifice și peste 50 de articole jurnalistice în care e abordată tematica persoanelor cu dizabilități.
Printre publicațiile de bază mă reprezintă revista „10 istorii de succes – Femei puternice cu abilități diferite” (Chișinău 2018), publicată de către Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women), precum și lucrarea „Comunicarea cu şi despre persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Ghid pentru Jurnalişti” (Chișinău 2012), realizată în coautorat cu Ludmila Malcoci în cadrul Programului Comunitate Incluzivă-Moldova, implementat de Asociația Keystone Human Services International Moldova.
Din 2006 până în prezent, continuu să fiu crainic și redactor-prezentator al revistei sonorizate „ACASĂ”, imprimată în Studioul de Înregistrări Sonore al Centrului de Informare şi Reabilitare al Asociației Nevăzătorilor din Moldova.
Anul pandemic 2020 m-a dus cu gândul din nou la creativitate și anume, ce ar fi dacă aș crea și eu un podcast unde alături de semenii mei, unde vom arăta că prejudecățile societății pot fi depășite!!!!
Cu drag de voi, Mariana Țîbulac-Ciobanu.

Alți autori de podcasturi:

Font Resize